Followers

Tuesday, June 9, 2009

Swim² lagi...

Lepas abis keje Jumaat lepas, kitorg dah plan nak pi mandi kolam kat umah Cham. Saje nak bwk Pak Chu n Acik jalan². Bosan plak dirog dok jek kat umah tuh. Dah laa kene jaga Zayyad plak! Hehe... Sbg imbuhan, aku n hubby pun bwk la dorg jalan², makan² kat luar n mandi kolam. Sebelum kuar, aku dah suh acik siapkan brg² kitorg utk mandi kat kolam nanti. So, abis jek keje, terus kitorg pi Kota Damansara (umah auntie Cham) utk mandi kolam. Seronok betul Pak Chu n Zayyad swimming. Pak Chu sempat plak berkenalan ngan sorg budak kat situ n jadik kawan. Hihi! Zayyad plak swimming ngan ayah. Tak sempat nak beli pelampung lg pelampung dia. Ari tuh tgk kat Giant, tp tak cantik. Nanti laa, kalo singgah mane2 beach or tempat rekreasi yg berair, mama belikan yg cute2. Hehe!

Abis jek mandi, hubby ngan Pak Chu pegi masuk sauna sementara aku, acik n cham borak² kat luar sambil layan Zayyad. Dalam kul 8++ kot, kitorg beransur dari pool. Masuk je kete, Zayyad terus tertido kepenatan. Hehe... Lapa plak! Aku n hubby plan nak gi makan kat KJ. Before makan, aku ajak hubby singgah Giant besar sat, carik walker utk Zayyad. Pilih punye pilih, inilah hasil nye...



Lepas bayar, kitorg pun kuar n pi makan. Lame tak layan lamb chop, aku pun order satu. Hehe! Hubby n acik makan nasik. Pak Chu plak makan chicken chop. Abis makan, masing2 dah kepenatan. Terus balik umah. Sampai umah pun dah kul 10pm++. Kemas² ape yg patut, pastuh masing² ke'pengsan'an. Wekeekeke!


Tuh je laa aktiviti jumaat lepas.

2 Korang Kate...:

ly@yosh said...

sape pak chu ni??adek hang kee??

aNNa aRieYaNNa said...

iyo laa... adik aku, lain mak. Ehehehe!