Followers

Thursday, July 23, 2009

Mainan Baru!

Balik dari Sg Kelamah semalam, sempat singgah n lepak kat umah along kejap. Amik baju yg Syamila belikan utk aku (TQ kak long... Hehe!) dan di jahit oleh along (TQ jugak along :p). Sempat belasah lontong n kopok lekor sepam dua. Ekekekeke! Dalam 6:30pm, gerak balik puncak. Sampai sane, terus singgah pasar malam kat umah. Beli stok lauk sket. Perut memasing kenyang lg, belasah lontong kat umah along td. Eheheheee... Jalan punye jalan sambil cari sandal (tp takde... Uhuhuhu!), hubby nampak bola mainan. Dia kate Zayyad takde bola lg, so dia belikan satu. Jalan² lagi, bila pusing kat site yg 1 lg, aku plak nampak mainan yg sgt comel n interactive. Aku panggil hubby yg tgh dukung Zayyad. Hubby sampai, aku pun tunjuk kat Zayyad mainan tuh. Ape lagi dia! Excited menekan2 mende alah tuh... Penjual tuh pun nmpk Zayyad suke, lg laa dia promote nye... Ces! Tanye harga, tak mahal pon so hubby pun suh amik satu. Hehehe! Berjaya...
Sampai umah, bersungguh2 Zayyad main mende tuh. Bukan Zayyad jek bersungguh tp ayah, mama n acik pun sebok nak main jugak! Ekekekeke... Nie laa mende nye yg agak kiut n interactive tuh:

Zayyad with his new 'gadget'...

2 Korang Kate...:

ly said...

farez ade gak menan bunyik2 ni tp warna red.ari petama mmg farez kusyuk ar main tekan2 n dgr bunyik..ari seterusnye, die buat ketuk2 lantai..pastu korek batry kat blakang tuh...ayyooooo..skang da tak bunyik koz batry da ilang..mls nk beli batry baru..huhuhu

aNNa aRieYaNNa said...

Ekekeeke! Mmg la tuh. Skang nih pon menan nih dah jd perhiasan jek! Setakat nih Zayyad just wat ketuk2 jek, lom korek bateri lg sebab dia tak jumpe tempat baterinye kat ne... Haha!