Followers

Monday, November 2, 2009

Birthday Celebration Part II - Combination of 4!

Seperti yg dirancang, Alhamdulillah... Akhirnya kami berjaya merealisasikan impian untuk membuat besday party bersama² utk anak-anak kami. 'Kami' yang dimaksudkan disini adalahaku+hubby, sue+man, atie+pian & paa+liza. Kitorg dah plan mende nih dari last month lg. Risau plak tak jadi coz biase nye mende² yg beria2 sangat di rancang nih, tak menjadi. Hahahaha! Tu dari pengalaman aku laa... Ekekekeke... But Alhamdulillah kali ni, semua nya berjalan lancar.

Camane leh dapat idea nak wat combine celebration nih? Sebab semuanye bersalin dalam tarikh² terdekat between October n November. Alya lahir 17-10, Zayyad plak 21-10, then kuar laa Nina on 1-11 and lastly Ajeem on 19-11 (walaupun dia kuar dulu tp dia last on the list.. Hehe!). And after discussion, the most suitable date utk wat party nih ialah on Nina's birthday, 1st November 2009 bersamaan semalam. Lucky Nina! Hehehe... Dan celebration pon dibuat kat umah Nina merangkap umah Atie n Pian. Sebab? 1st, it's Nina's birthday and 2nd sebab kami nak terjun kolam lepas makan. Haha!

So, as per planned, majlis pon berlangsung dengan lancar semalam. A few frenz invited but not all can make it. Ade laa hal masing². But yg penting semua happy. Makanan pon cukup utk kami semua, siap berlebih2 lagi coz ade rajin masak makanan extra. Thanks all utk makanan yg sedap² tuh! Heaven gilak... Huhuhu! Nasik minyak+sup+acar+puding susu hidangan dari tuan umah, Puan Atie... Hehehe! Puan Liza plak buat ayam masak merah, kerabu epal n macaroni soup. Yummy! Puan Sue masak kurma daging and puding caramel. Wuhuuuuuuu!!! Aku jek masak bihun goreng. Simple nak mampos! Ekekekeeee... Nasib laa ade tugas lain iaitu menguruskan hal ehwal kek dan hiasan dalaman. Muahahahahaaa! Tp, tak laa terhias pon! Haha... Thanks to ayah² (Man, Pian n my lovely hubby) yg rajin tolong mendekorasi tempat sambutan & melayan anak² sementara mama² bz kat dapur. Even bahan dekorasinye sket (kang beli byk2 membazir plak kan... Ekekekekee!), tp korg berjaya mendekorasi dengan baik. Tahniah! Haha...

So, jom layan gamba² sekitar majlis...

The Cake!

Cake with candles...

The foods...

Kids with Dads.....

Kids with Moms......


Mak, Bapak n Anak-anak

Family picture...

Pool Time !!!

2 Korang Kate...:

-ajeem- said...

yuhu..suka suka entry ni..

AyyaD ArieyannA said...

Aku pon suke! Huhuuuuuuuuuuuu.... :D