Followers

Friday, October 30, 2009

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Macam teruja plak nak join contest nih. So, aku pertaruhkan gamba² Zayyad kat bawah nih:

Nama : Muhammad Zayyad Raziq bin Mat Asri
Umur : 1 tahun 1 minggu 2 hari (mase entri nih dibuat... hehe!)

1st pic: That pic adalah antara gamba favourite aku sebab masa amik tuh, dia sangat² happy! Ketawa sungguh² ngan Acik dia. Padahal main gigit² jelly jek! Luckily, hubby sempat snap that moment bcoz i think he's very² cute on that time. Hehe!

2nd pic: Mase nih aku tak perasan langsung yg Zayyad betul² excited n happy mase tgh potong kek utk 1st birthday dia on 21st October lepas. Lebar betul senyum nye! Each time aku tgk pic nih, aku mesti senyum jugak! Hehe...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

So, pada sape² yg rase nak join contest nih jugak, JOM lah! Senang aje... Klik kat SINI terus atau boleh refer pada description kat bawah nih...

Buat julung2 kalinya, SMILEYKIDZ ingin menganjurkan

ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Hadiah yang ditawarkan adalah:

Pemenang Utama x 1 org:
Outdoor fotografi selama 1 jam
~unlimited shots~
~1 sticky album dengan 20kpg gambar terbaik~

******************

Pemenang sampingan x 2 org:
Voucher fotografi SMILEYKIDZ bernilai RM50

So apa tunggu lagi???
Sertai online contest ini sekarang. :)
Online contest ini di buka dari tarikh:

15th Oktober 2009 - 31 Oktober 2009 jam 11.59mlm.

Terbuka kepada si comel berusia 1day - 4 thn sahaja.

Cara2 penyertaan?

  • Jadi Follower SMILEYKIDZ dan Add SMILEYKIDZ di dalam bloglist anda
  • Letak banner contest ini di sidebar blog anda dengan link ke entri ini
  • Buat entri mengenai Online Contest ~ Senyuman Ceria Si Comel ini di dalam blog anda
  • Kemudian, upload gambar si comel di dalam entry tersebut dengan senyuman yang paling ceria/happy/sweet. TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di nilai.
  • Jangan lupa nyatakan nama si comel dan umurnya.
  • Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke SMILEYKIDZ .
  • AMARAN: no link back will be disqualified
  • Bila anda dah puas hati dengan entry tu, TINGGALKAN komen dan LINK entry tersebut di dalam ruang komen entry online contest ini.
  • Tetapi sebelum itu..sila baca syarat2 penyertaan di bawah:
Syarat-syarat Penyertaan dan disclaimer:
  • Terbuka kepada semua mommies/daddies yang mempunyai anak berusia 1hari - 4 tahun.
  • Anda boleh upload seberapa banyak gambar senyuman si comel TETAPI hanya SATU (1) gambar terbaik akan di adili.
  • Dalam gambar2 tersebut, mestilah gambar INDIVIDUAL. Kalau ada 2 orang dalam gambar itu, secara automatik gambar itu tidak akan di adili.
  • Kalau anda ada lebih dari seorang si comel, boleh upload gambar mereka tetapi MESTILAH gambar INDIVIDU tau!!
  • Entry anda HANYA akan di adili oleh SMILEYKIDZ.
  • Keputusan peraduan ini adalah MUKTAMAD.
  • Penyertaan dibuka dari 15th Oct 09-31th Oct 2009, jam 11.59pm.
  • SMILEYKIDZ akan memula sesi penilaian pada bila2 masa.
  • SMILEYKIDZ akan meninggalkan komen di dalam entri anda setelah diadili.
  • Sebarang pertukaran gambar selepas di adili tidak akan di ambil kira
****************************************

Contoh gambar senyuman ceria si comel adalah seperti banner contest ni.
Ceria kan senyuman tu?
Tapi sebab anak sendiri so automatik disqualified. ha ha ha

SO apa tunggu lagi??
Jangan tunggu lama lama .. nanti lama lama.. langsung terlupa buat entri .....

Kalau ada sebarang pertanyaan, boleh tinggalkan komen di entri ini ataupun emailkan ke smileykidz.photo@gmail.com.

So, agak² cukup happy n ceria tak gamba Zayyad kat atas? Hehehe... Thanks to penganjur sebab anjurkan contest nih. Hopefully boleh menang... Hihihi!

3 Korang Kate...:

MaMa Anim said...

anak org lain je ada...sadis nye tak leh join the contest

AyyaD ArieyannA said...

saba kak nim... nanti sampai mase nye tuh. ehehehee!

~nannoor said...

Salam Ziarah dari SMILEYKIDZ

Terima kasih kerana menyertai ONLINE CONTEST~SENYUMAN CERIA SI COMEL.

Entry anda telah di review.

Good Luck!!
:)

~nannoor
SMILEYKIDZ photography

p/s: sorry ye... tertinggal pulaaa. :)