Followers

Friday, December 23, 2011

TQ IRAH...

Asalnye aku wat suke-suke jek... Takde laa terpikir nak wat meniage ker, hape ker. But suddenly aku dapat order dari sorg opismate, Irah. Katenye dia malas nak order dari org lain jauh-jauh. Memandangkan aku boleh buat katenye, dia nak order terus dari aku jek. Senang! Takyah dia pi ngambik order jejauh kekdahnye... Dia order pon takde laa byk macam nak wat kenduri kawen. Cuma utk celebrate besday anak sedare dia kat kg.

Dia nak mende tuh ari nih (Jumaat) sebab nak bawak balik kg terus katenye. So, dengan gigih dan besemangatnye aku telah bersengkang mata malam tadi sampai kul 2.30am utk menyiapkan mende alah nih. Actually, sepatutnye tak laa sampai lewat camtuh. Tp si tecit Addad tuh cam tak leh nak berenggang ngan mama nye nih sangat walopon ayahnye tertonggok menjaga kat depan muka dia (Thanks so much Chenta! Luv ya...). Lebih² lagi time dia dah ngantuk n nak tido. Cari mama aje laa sebab nak 'mey'... Hehe!

Kebetulan pulak ari nih pon budak² opis nih nak wat pot luck. Mmg aku tak dapat nak prepare mende spesel yg lain lah. Just guna ape yg dah mmg tersedia dari order ni sajork... Haha!

Ape yg irah order? Haaaaaaaaa.......... Ni laa dia!!!

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv

vvvvv








-100 pcs Apam Angry Bird from Irah-

Tak laa cantek sangat but ok lor... hehe!



Thanks Irah sebab sudi order. Sori kalo ade apape kekurangan n kelemahan. Ko lah 1st customer aku. Hehe!

Anyway, hepi besday to anak sedare Irah.. (terlupe nama occay! :p)

Salam...........

2 Korang Kate...:

Anonymous said...

hehe.. welcome.. hope dpt order bebyk lg pasni..leh wat bisnes.. for sure sedap kalo si ayyad dok repeat aje kan - irah

AyyaD ArieyannA said...

Ayyad tuh mmg suke mende nih sebab ade gambo angry bird n filling cekelat. Dari 1st trial ari tuh lagi, ni mmg fav dia. Hehe!