Followers

Friday, December 23, 2011

POT LUCK @15 (again)...

Pot luck again? Yeahhhh... Kami memang suke makan dan wat makan-makan. Hehe! So, sempena hujung tahun nih dan sekaligus awal muharram ari tuh, team kami gather-gather again and bawak makanan memasing sorg sket utk dikongsi bersama. Sempoi but sangat bes! Makanan seme agak ringkas jek but semua pon sedap-sedap belaka. Sampai time aku tulis nih pon, makanan tuh tak abes² lagi. Memasing dok ulang-alik pi amik makanan yg dah pon dipindahkan ke meja Wana (kebetulan dia EL ari nih so kami pon sepahkan meja dia. Sori Wana! Hehe...)

So, just enjoy a few pic yg aku sempat snap mase dalam meeting room td, before makan-makan bermula. Tgh makan, mmg tak sempat nak snap laa kekdahnye. Abes makan plak, terus berkejo ke surau utk aktiviti mengepam yg dah tertangguh. Haha!

Layaaaaaaaannnnnnnnnnn...
p/s:- Shepherd Pie Irah sangat sedap. Aku dok ulang makan mende tuh aje kejenye. Tp kene makan panas2 baru bes sebab ade cheese. Kalo sejuk, dia keras. Mmg aku dah salin laa resepi mende alah nih. Agak-agak ujung mgu nih nak wat tak? Hehe...

2 Korang Kate...:

Anonymous said...

hish ko ni..wat aku segan aje..hek hek.. sbb sng nak wat kot,itu psl la sedap..wahahha - irah

AyyaD ArieyannA said...

Haha! Dah mmg sedap... Tgk laa bape kali aku tambah. :p