Followers

Monday, October 4, 2010

Kemaskini...

Lame tak update blog nih. Malessszzzz ler! Bukan takde cite... Banyak cite nak cite tp malas nak taip. Hehe!

Contohnye, last week on Rabu 29/09/2010, aku terpakse amik EL. Sebab Zayyad tiba² demam. Mujur laa tak melarat. Alhamdulillah... Sebab doktor ade pesan, kalo dalam mase 3 hari demam tak kebah, Zayyad kene pi klinik lagi utk amik darah. Huhu! Tak sampai ati... Tgk dia meraung kene amik darah macam dulu. :(

Pastu on Friday 01/10/2010, ade majlis pot luck kat opis aku anjuran team kami. It's not anjuran laa, sebab kami² jek yg plan nak wat makan-makan sempena raye. Ade yg masak & ade yg collect duit wat beli makanan tambahan. Most of malay ladies semuanya memasak, and guys semuanya collect duit & beli makanan tambahan jek. Byk gak makanan kami sampai membolehkan kami ajak team² lain join makan sekali! Hehehe... Dan Alhamdulillah, tiada pembaziran memandangkan hampir kesemua makanan kami dapat dihabiskan menjelang petang. :D

Then semalam (03/10/2010), satu lagi open house berjaya aku hadiri. Ekekekekeee! Open house kat umah Sue n Man. Cam biase, tetiap tahun dorg nih mmg rajin wat open house. Mase nih laa kami dapat berjumpe kawan² sesama study/keje dulu and update stori-mori yg ade. Hehe! Walaupun tak semua dapat kami jumpe, tp yg ade dah cukup wat kami hepi. Lame gak kami lepak kat umah diorg. Dapat jumpe baby baru Atie & Pian. Dapat tgk anak² kami berkumpul & main sama². Seronok! Semoga kami sentiasa dapat berhubung demi mengeratkan silaturrahim yg sedia ade.

Ermmm... tgk! Dah malas dah... K laa. Sampai sini dulu la... Kalo rajin, later² aku update lagi. Malas nak pikir, malas nak taip nih. Jumpe lagi!

Daaaaaaaaaaaa.....

2 Korang Kate...:

mummyosh said...

mana gamba2 nya nana?

AyyaD ArieyannA said...

Nak kene ade gambo ker? Ekekekekekeee... Maleh laa. Nanti kalo rajin, aku tepek. :p