Followers

Tuesday, June 1, 2010

Alhamdulillah...

Alhamdulillah, kami dikurniakan rezeki lagi... Syukur sangat! Mmg kami ade plan tp tak sangka sangat Allah kurniakan rezeki tuh secepat ini. Terima kasih, Ya Allah...

Semalam aku MC. Plan nak bwk Zayyad pi klinik coz dia batuk n selsema agak teruk plak lately. Mata pon berair2, dah macam sakit mata gamaknye... Huhu! But, early in da morning, i've test it my self at home. Sebab 'kakak' dah lambat 10 hari. And, the result was +ve. Hehe! Aku inform hubby, dia pon nampak hepi sangat dgn result tuh.

Saje nak mengesahkan n tau more info, aku pon check laa skali ngan doctor kat Mediviron Giant tuh sekali semalam lepas turn Zayyad. Alhamdulillah, Zayyad akan dapat kawan tak lama lg. InsyaAllah... Boy or girl? Wallahualam. Asalkan sihat dan sempurna, aku dah bersyukur sangat²...

So kepada kengkawan, doa2 kan laa semuanya selamat dan sejahtera hendaknye ye! Amin... :)

P/S: No wonder Zayyad jd sangat manja lately. Asik nak KOM (dukung) jek! Rupa nya dah nak jd abg... Hehe! Don't worry sayang, Zayyad tetap cinta hati mama. Hehe! InsyaAllah, Zayyad takkan rase kurang ape2, ok!

6 Korang Kate...:

:: NiNa :: said...

wah congrats...zayyad nak dapat kawan...hehe nampaknya...ramai la mak buyung tahun nie..carta teratas still aku hahahahaha..neway..congrats again yer..take care urself..

aS_c0mei said...

yahuuuuuuu.congratesss!bestnye nana.dah nak 2 anak ko.aku ni satu pon blom dpt lagi....ekekkekeke

AyyaD ArieyannA said...

Atie: Aku nak masuk carta korang gak.. Takmo tertinggal.. Haha!

As: Macih2... Takpe laa, dia nak 'jadi' kat Qatar tuh. Ekekekekeee!

mommyosh said...

congrate nana..akhirnye zayyad nk dpt kawan...;p

-HaNiZa AiNa- said...

aik...makin ramai yang mengejar aku nyer takhta aku ni...aku kena plan utk ke3 plak ni..hehhehe

Pengeranz Umar said...

congrat!!! anak baru....