Followers

Wednesday, April 21, 2010

Contest : Best Moment Mommy To Be...

Selalu nye Zayyad jek yg join contest. Kali nih, mama Zayyad plak nak try. Ekekekekekeee! Sebenarnye cam teruja tgk gamba2 org peknen nih. (Rindu plak nak peknen lg.. Haha!) So, td terbaca satu contest anjuran Mummy Chubby. So, rase cam nak join plak sambil2 mengimbau kenangan mase peknenkan anak bujang aku tuh dulu.

So, utk contest kali nih, aku pertaruhkan gamba kat bawah nih. Tadaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"

Hik! Hik! Teringat sangat mase nih. Tahun 2008, hari Sabtu 02hb Ogos. Gambar nih dia snap tepat pukul 12:11:27 PM. Cewah! Complete abis detailnye... Haha! Mase nih, family aku dtg KL. So, me & hubby pon bawak my parents and adik² pegi melawat zoo negara sebab adik² aku nak sangat pegi kan. Dalam usia kandungan 7 bulan++ mase tuh, dengan perut memboyot, aku pon gigih membawak adik² aku jejalan. Sampai satu mase, hubby terpaksa papah aku daki bukit (menghala ke Apes Center) sebab dah tak larat nak jalan naik bukit tuh. Haha! Gigih kan? Merayau punye pasal, sanggup aku redah walaupun dah tak larat. Ekekekekeeee...

So, kepada kengkawan lain jugak, kalo rase nak join contest nih, dipersilakan... Cuma pergi SINI untuk dapatkan detail sepenuhnya. Tarikh tutup contest ni adalah pada 2 Mei 2010. Pemenang akan diumumkan pada 9 May 2010, sempena Mother's Day.

Hopefully gamba kali nih ade luck laa.. Hehe! TQ penganjur a.k.a Mummy Chubby for the beautiful contest!

Daaaaaaaaaaaaaaa.......

2 Korang Kate...:

elly hamzah said...

ngeh ngeh ngeh..berseri time preggy yerk!papepon, gud luck in d contest!

Mummy Chubby said...

hai...mummy dtg terjah nak amik gambo cumey tuh..hehe... GUD LUCK yer..